Nasledujúce políčka nie sú správne:

 

(?)
(?)
Vyhľadať

Oznámenie o ochrane osobných údajov

 

Posledná aktualizácia: 5.9.2018

Spoločnosť Tyredating SAS, so sídlom na adrese 107 rue Servient, 69003 Lyon, Francúzsko, prevádzkuje internetovú stránku: https://www.pneumatiky-popgom.sk. Táto stránka Vás informuje o našich zásadách týkajúcich sa zhromažďovania, používania a zverejňovania osobných údajov, ktoré sme získali od užívateľov stránky.

 

Zhromažďovanie a používanie údajov

Pri používaní našich stránok Vás môžeme požiadať, aby ste nám poskytli určité osobne identifikovateľné informácie, ktoré je možné použiť na to, aby sme Vás kontaktovali alebo identifikovali. Osobne identifikovateľné informácie môžu zahŕňať Vaše meno, adresu, telefónne číslo; POPGOM účet, IP adresu ...

Vaše osobné údaje používame iba za účelom

  • zabezpečenia a vylepšovania stránky (logovacie údaje alebo cookies)
  • realizácie objednávky (dodávka pneumatík) v prípade, ak ste zákazníkom
  • aby sme Vás kontaktovali s reklamou na pneumatiky v prípade, ak ste potenciálny zákazník a dali ste k tomu svoj súhlas
  • aby sme Vás kontaktovali s reklamou na pneumatiky v prípade, ak ste zákazník

 

Zber Vašich osobných údajov je na základe Vášho súhlasu (dobrovoľného) alebo na základe zmluvného záväzku v prípade, že ste zákazníkom (aby sme mohli dodať a sledovať objednávku).

  

Logovacie údaje

Podobne ako mnohí prevádzkovatelia internetových stránok zhromažďujeme informácie, ktoré zašle Váš prehliadač vždy, keď navštívite našu stránku ("logovacie údaje").

Tieto logovacie údaje môžu obsahovať informácie, ako napríklad IP adresu Vášho počítača, typ prehliadača, verziu prehliadača, stránky nášho webu, ktoré navštívite, čas a dátum Vašej návštevy, čas strávený na týchto stránkach a ďalšie štatistiky.

Okrem toho môžeme využívať služby tretích strán, ako je napríklad služba Google Analytics, ktorá zhromažďuje, monitoruje a analyzuje údaje s cieľom zlepšiť zákaznícku skúsenosť na našej internetovej stránke.

 

Komunikácia

Ak ste zákazníkom, Vaše osobné údaje môžeme použiť na to, aby sme Vás kontaktovali prostredníctvom e-mailu alebo telefónu za účelom zabezpečenia dodávky v najlepšom stave.

Ak ste zákazníkom alebo ak ste dali svoj súhlas, Vaše osobné údaje môžeme použiť na to, aby sme Vám prostredníctvom e-mailu zasielali informačné bulletiny, marketingové alebo propagačné materiály s cieľom zlepšiť Vašu zákaznícku skúsenosť.

Ak nechcete prijímať e-mailové správy, kliknite tu alebo na odkaz v poslednom prijatom e-maile

Ak chcete

    -vedieť viac o osobných údajoch, ktoré uchováva spoločnosť Tyredating SAS

    -uplatniť svoje právo na zabudnutie

    -uplatniť svoje právo na prenosnosť údajov

zašlite nám prosím e-mail na sluzbyzakaznikom@popgom.sk

 

Uchovávanie údajov

Údaje týkajúce sa vzťahu so zákazníkom (meno, e-mail, adresa, informácie o objednávkach a platbách) sú uložené s priamym prístupom v našom systéme po dobu 3 rokov a archivované po dobu 7 rokov za účelom dodržania platných zákonov (účtovné a obchodné práva). 

Údaje týkajúce sa nášho vzťahu s potenciálnym zákazníkom sú uchovávané počas 3 rokov od Vášho posledného aktívneho kontaktu (opt'in, objednávka, zaslanie e-mailu ...)

 

Prenos údajov

 

Môže byť potrebné, aby spoločnosť Tyredating preniesla Vaše osobné údaje partnerovi alebo subdodávateľovi v súlade s už uvedeným účelom použitia (napríklad logistickej spoločnosti pre účely dodávky)

Vaše osobné údaje sa neodosielajú mimo Európskej únie.

 

Cookies

 

Cookies sú súbory s malým množstvom údajov, ktoré môžu obsahovať anonymný jedinečný identifikátor. Cookies sa do Vášho prehliadača odosielajú z internetovej stránky a ukladajú sa na pevný disk Vášho počítača.

 

Podobne ako mnohé internetové stránky používame súbory „cookies“ na zhromažďovanie informácií. Svojmu prehliadaču môžete dať pokyn, aby odmietol všetky súbory cookies alebo aby Vás informoval v prípade, že je zasielaný súbor cookie. Ak však neakceptujete súbory cookies, nebudete môcť používať niektoré časti nášho webu.

 

Bezpečnosť

 

Bezpečnosť Vašich osobných údajov je pre nás dôležitá, ale nezabudnite, že žiadny spôsob prenosu cez internet alebo spôsob elektronického ukladania údajov nie je 100% bezpečný. Aj keď sa snažíme používať komerčne prijateľné prostriedky na ochranu Vašich osobných údajov , nemôžeme zaručiť ich absolútnu bezpečnosť.

 

Zmeny týchto Zásad ochrany osobných údajov

 

Tieto Zásady ochrany osobných údajov sú platné od 30.8.2018 a zostanú platné s výnimkou prípadných zmien ich ustanovení v budúcnosti, ktoré nadobudnú platnosť a účinnosť bezodkladne po ich zverejnení na tejto stránke.

 

Vyhradzujeme si právo kedykoľvek aktualizovať alebo zmeniť naše Zásady ochrany osobných údajov a preto by ste mali pravidelne kontrolovať tieto Zásady ochrany osobných údajov. Vaše pokračovanie vo využívaní Služby potom, ako zverejníme prípadné zmeny Zásad ochrany osobných údajov na tejto stránke, bude znamenať Vaše potvrdenie týchto zmien a Váš súhlas s tým, že budete dodržiavať zmenené Zásady ochrany osobných údajov a budete nimi viazaný.

 

V prípade, ak vykonáme akékoľvek podstatné zmeny týchto Zásad ochrany osobných údajov, budeme Vás o tom informovať zverejnením dôležitého upozornenia na našej internetovej stránke.

 

Kontaktujte nás

 

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa týchto Zásad ochrany osobných údajov, kontaktujte nás prosím na: sluzbyzakaznikom@popgom.sk

 

Váš úrad na ochranu osobných údajov:

Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Hraničná 12

820 07 Bratislava 27

Tel.: + 421 2 32 31 32 14

Fax: + 421 2 32 31 32 34

E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk

Web: http://www.dataprotection.gov.sk/